Hösten är här

Och jag älskar det! Hösten är en av mina favoritårstider. Tända ljus, krispig luft, naturen i mängder av olika härliga färger … För en dryg vecka sedan lämnade jag in mitt råmanus till min (nya) förläggare. Mer om det längre fram. Och nu väntar jag spänt på att få tillbaka manuset. Det är speciellt med deadlines. Först jobbar man dag och natt för att bli klar och när man sedan skickat in manuset blir man alldeles tom inombords (i alla fall jag) och vet liksom inte vad man ska ta sig för, fastän massor av annat fått stå åt sidan när man jobbat så hårt. Men det var för en vecka sedan. Nu gör jag research, planerar för del två i min nya bokserie och har fått tillbaka energin igen. Och i oktober kommer ”Minns oss som nu” ut i pocket. Som jag längtar! Den utspelar sig under jul och nyår, så det är verkligen en perfekt senhöst- och vinterbok.

Nu ska jag hämta dottern på fritids och sen är det körning till olika aktiviteter som väntar. Hoppas ni har det bra!

Long time, no write (på bloggen)

Jag uppdaterar mest på Instagram och Facebook nu för tiden och glömmer nästan bort att jag har en blogg. 🙂 Så vad händer i mitt liv just nu? Jag tillbringar mycket tid med att skriva på mitt nästa manus, som är fristående och inte en fortsättning på Sunnanby-serien eftersom jag kände att jag ville skriva något annat just nu. Men det är förstås en romantisk feelgoodroman och den utspelar sig i nutid, i dåtid och i betydligt mer dåtid, med två olika kärlekshistorier i centrum.

Annat som har hänt på sistone är att jag har skrivit kontrakt för att ”Julia och Jack” ska ges ut i Danmark, vilket verkligen är superkul! Min senaste bok ”Minns oss som nu”, som kom ut i januari, har fått många fina recensioner, legat på topplistan på Adlibris och den 11 maj kommer den äntligen, äntligen ut som ljudbok också. Längtar!

Hur är det med er? Hoppas det är bra i dessa speciella tider. Och följ mig gärna på Insta och Facebook där jag skriver betydligt oftare än här.

Nu finns Sommaren med Ava i pocket!

Mycket som händer nu: Sommaren med Ava har precis släppts i pocket (och Julia och Jack släpptes äntligen som ljudbok på Storytel under julen, och kommer snart också att finnas på andra ljudbokstjänster, liksom Sommaren med Ava och min splitternya roman Minns oss som nu). Förra veckan var det releasefest för Minns oss som nu. För bilder m.m. – kolla in min Instagram. Och nu går jag och biter på naglarna för kommande recensioner för boken, fastän jag redan fått flera fina. Visst är de fina ihop förresten, mina två ”Kärlek i Sunnanby-böcker”. Omslagsdesignern Anders Timrén har verkligen gjort ett fint jobb.