Hela fina omslaget

Så här ser det ut, hela omslaget för Julia och Jack. Tycker det är så fint. Och så här fin blurb har jag fått av Lina Forss som förhandsläst boken:

Julia och Jack är boken jag hade velat skriva – suveränt  skickligt romanbygge! Som sommarens premiäråk i berg och dalbanan – pirr, fasa, njutning, skämskudde, andlöshet och äkta kärlek!”

Bokmässa!

Äntligen här! Tog fakiren (tidigaste planet) från Stockholm i morse och har nu landat i Göteborg. Har hunnit med räkmacka till lunch tillsammans med författarkollegor, titta runt i montrar och har signerat “Tjugo år till dig” i Ordberoende Förlags monter (B00:08). Mitt signeringsschema finns på min Instagram. Kommer att försöka lägga upp en del bilder där under helgen. Hoppas vi ses!

Vad är en bal på slottet?

Den kan vara dödstrist och långtråkig och alldeles, alldeles, underbar. Ungefär så känner jag inför bokmässan i Göteborg som precis är över. Man ska inte gråta över spilld mjölk men jag ångrar att jag inte åkte. Av olika anledningar blev det inte så i år men hela helgen har jag suttit och suktat i mina flöden i sociala medier som nästan svämmat över av rapporter från bokmässan. Well, får ta igen det nästa år. Jag var hemma och firade min 42:a födelsedag i stället och gick på intervju för nytt jobbuppdrag. Eftersom jag kör eget företag är det en del jagande för att få till det.

Jag har gjort en pakt med mig själv som jag ska försöka efterleva. Mitt 41:a år blev inte riktigt som jag hade tänkt mig på alla plan. Därför har jag bestämt mig för att mitt 42:a år ska bli mitt bästa på länge. It’s all in your mind, right. I alla fall nästan allt, för jag tänker också att det här ska bli året då jag slutar lägga energi på sådant jag inte kan påverka. Lättare sagt än gjort men värt att tänka på. Så lätt att fastna i ältande över sådant som är helt utanför ens makt.

I natt är det supermåne och blodmåne. Önskar jag kunde se! Har alltid fascinerats av rymden och dessa typ av fenomen. Vem vet, kanske ställer jag klockan för att få en glimt.