Julia och Jack

Snart är det sommar!  Nästan i alla fall. Känns inte riktigt så just nu, så här i mitten av februari och med snöflingor som yr i luften. Men fortare än vi anar är vi där ( så är det faktiskt), och i början av juni kommer min tredje roman ”Julia och Jack”, och jag är så glad för det! Det är en romantisk feelgood som utspelar sig i Stockholm och New York, en riktig sommarkaramell med små/stora lögner och en ödesdiger familjehemlighet som ingredienser. Och kärlek förstås. Och passion!

Mer information kommer, men så här fint presenteras boken i sommarkatalogen hos mitt nya förlag (Louise Bäckelin Förlag):

 

 

 

 

3 svar på ”Julia och Jack”

    1. Hej! Jag väntar också. Den har tyvärr blivit försenad av olika anledningar. Tyvärr inget jag kan råda över och inget jag visste i höstas. Kan bara hålla tummarna att den kommer mycket snart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *