Inget är som väntans tider

Väntar på att få tillbaka ”Julia och Jack” för korr innan den ska gå till tryck. Jag väntar också på att få tillbaka layouten för omslaget en sista gång, för att kolla så att baksidestexten och andra texter på omslaget ser korrekta ut. Och sedan … Ja, då börjar den ”riktiga” väntan fram till 7 juni då det är officiell release för boken i butikerna. En väldigt nervös men också förväntansfull väntan. Efter alla timmar bakom tangenterna vill jag förstås att boken ska bli läst (och förhoppningsvis gillad). Som tur var har jag annat att pyssla under den här sista månaden fram till dess. Senast till midsommar vill jag att första redigeringen av mitt romance-råmanus ska vara klart och redo för min förläggare att läsa. Bara att sätta fart nu alltså!

2 svar på ”Inget är som väntans tider”

  1. Kära kusin!
    Jag har redan förbeställt boken!

    Det kommer att bli toppen att läsa din bok. Vet att du är en kanon författare. Och det säger jag inte bara för att du är min kusin ☺

    Petra Sandström

    1. Åh, vad fint att höra! Varit problem med kommentarerna här, därför kommer mitt svar så sent. Stor kram till dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *