Tjugo år till dig

Hur långt bort måste man åka för att hitta sig själv?

Efter en turbulent sommar bestämmer sig Linn för att lämna Stockholm och åka upp till Abisko – trots att hon knappt äger en ryggsäck, än mindre ett par vandrarkängor. Men i den friska fjälluften kanske hon kan få tillbaka livsglädjen som hon tappat bort i sin jakt efter lycka.

På fjällstationen jobbar Joel. Han har bara en önskan i livet, men den gick i kras då exflickvännen svek. När Linn kliver av tåget får han en smärre chock. Hon är ju kvinnan han träffade på en korridorsfest tjugo år tidigare och aldrig riktigt kunnat glömma.

Är det ödet som gör att deras vägar korsas på nytt? Eller är det så att man rår över sitt eget öde och väljer om man vill vara lycklig eller inte? Under några omtumlande och dramatiska septemberdagar tvingas Linn och Joel söka djupt inom sig för att hitta svaret.

Tjugo år till dig är en helt fristående uppföljare till Tills kärleken skiljer oss där sidokaraktären Linn har fått ta plats och bli huvudperson. Det är en fängslande och tankeväckande relationsroman om kärlek, vilsenhet och en längtan större än något annat. Tjugo år till dig finns i alla format (inbunden, e-bok, ljudbok och pocket). Pocketen släpptes i oktober 2017 på Pocketförlaget.