Okategoriserade

Exakt här …

IMG_4043 Befann jag mig för ett år sedan … I den tropiska värmen som tinar upp och gör en varm i kropp och själ. En regnig och mörk dag som den här längtar jag tillbaka. Men hur konstigt det än kan låta längtade jag hem den här resan. Hem till romanen som skulle skrivas. Den som nu är ”klar”, fast ändå inte. För det är nu den riktiga resan börjar. Och den stavas redigering de närmaste veckorna/månaderna. 🙂 Men visst är det mysigt att sitta med tända ljus om kvällarna och skriva? Nästan så mysigt att jag inte längtar tillbaka till värmen … Den som jag då längtade ifrån. Konstigt det där, att vi alltid vill ha det vi inte kan få. Att vi aldrig blir nöjda. Det kan alltid bli bättre? Inte sant?

2 reaktioner till “Exakt här …”

  1. Det är något inbyggt i oss människor att alltid sträva framåt. Gräset är alltid grönare på andra sidan. Det är lätt att se på det på ett negativt sätt men vi skulle aldrig ha kommit så långt i vår utveckling om vi inte fungerade så. Det gäller att hitta balansen mellan drivet och eftertanken. Var är bilden tagen? Ser så inbjudande ut.

    Gilla

  2. Du har rätt förstås. Det är lätt att se negativt på det här med att gräset är grönare … Och hitta balansen. Min bokar handlar en del om det … balans … Bilden är tagen på Koh Samet i Thailand. Ao Prao Beach, drömstrand ….

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s