Innan morgonen gryr

”Lustlyssning med hög densitet … Fina beskrivningar av tystnad, konventioner och hur kärleken kan få oss att fatta konstiga beslut.”
M-MAGASIN

”Lönnqvist vet hur man bygger en feelgoodhistoria och även om upplägget med släkthistoria i flera generationer är vanligt i denna genre så lyckas hon göra sin berättelse intressant och egen. Turen till vackra Cape Cod piggar också upp.” GÖTEBORGS-POSTEN

”En ömsint historia om kärlek, passion och sökandet efter ursprung … Miljön känns levande, och karaktärerna engagerar. Anna Lönnqvist skriver rappt och ledigt med fin rytm i språket … En trevlig bokpärla med engagerande intrig och karaktärer som berör.”
BTJ 

”Wow, vilken fantastisk berättelse! Den har verkligen allt, både värme och djup. Jag älskar Annas sätt att skriva och ser fram emot att läsa många fler böcker av henne! Jag blev verkligen helt tagen av denna berättelse och jag hamnade i en boksmälla när den var utläst.”
BOKMALEN81

”Vilken feelgoodpärla! Jag blev helt tagen av denna kärlekshistoria, som verkligen berör … Det är nästan så att jag önskar att jag hade boken oläst, så att jag kunde läsa den på nytt igen.”
SOFIAS BOKHYLLA

Sommaren då allt förändrades

Innan morgonen gryr är en gripande kärlekshistoria om en sommar då allt förändrades. Vad vi är beredda att offra för vår familj och om omöjlig, passionerad kärlek. Anna Lönnqvist har än en gång skrivit en varm roman om att hitta sig själv genom någon annan, fylld av romantik och längtan.

Cape Cod 1965: Svenskättlingen Audrey bestämmer sig för att fly förväntningarna från sin familj, och den man hon förväntas gifta sig med, och tar ett jobb på en småbarnskoloni i Stockholms skärgård.

Stockholm 2022: Céline Sarri kämpar med att hitta sin riktning i livet. När hon får reda på att hennes farmor, som hon aldrig har träffat, finns i livet och vill ha kontakt ändras hennes tillvaro. Nu kan hon få svar på frågorna om hennes pappa som hennes mamma aldrig velat prata om. Men Célines sökande efter sitt ursprung river upp gamla sår hos alla inblandade. Spänningar och begravda familjehemligheter från långt tillbaka sänder svallvågor ända in i nutid. Men kan det vara nödvändigt att göra upp med det förflutna en gång för alla? Kanske är allt faktiskt inte för sent?

UTGIVNINGSDATUM: 10 juni 2022

OMSLAG: EMMA GRAVES