Okategoriserade

Äntligen igång …

Välkommen till min författarblogg! För några veckor sedan fick jag ett mail jag länge drömt om i min inkorg; jag vill ge ut din roman! Storyn som ligger mig varmt om hjärtat, som jag kämpat och slitet hårt med att få till, kommer ut i form av min debutroman våren 2014.

På bloggen kommer ni att kunna följa arbetet som leder fram till lanseringen av min debutroman, mitt skrivande i stort och i smått, och andra livsbetraktelser.

Varmt välkomna hit!

 

 

12 reaktioner till “Äntligen igång …”

 1. Det är ju helt fantastiskt Anna :))))!!! GRATTIS! Jag är så super-superglad för din skull för att du får din dröm uppfylld och jag längtar efter att få läsa den :-).

  Gilla

 2. Tack! Vad glad jag blir för din kommentar! 🙂 Ja, det är helt overkligt faktiskt. Att det man kämpar för så, blir sant! Nervöst också förstås, men ändå så kul. 🙂 Nu hoppas jag på din trilogi!

  Gilla

 3. Nä men wow!! Jag svarade precis på din kommentar på min egen blogg och undrade vad som hänt med ditt manus. Efteråt klickade jag på ditt namn och hamnade här. Åh vad kul att du får din bok utgiven på fina Ordberoende förlag. Grattis grattis grattis!!! Jag har ju följt dig länge, även i perioder då ingen av oss bloggat särskilt mycket, och nu står vi båda med bokutgivningar framför oss. Det känns smått overkligt! Nu lägger jag in din nya sida i min lista! Lycka till med allt!
  /skrivarstudio.blogspot.se

  PS: Väldigt fin hemsida/blogg!

  Gilla

  1. Tack!!! 🙂 Ja, visst är det nästan overkligt det som sker, för oss båda. Och samtidigt så kul! Fick beskedet för cirka en månad sedan så det är fortfarande ”nytt” allting! Vad roligt att du tycker sidan är fin! 🙂 Tanken är att uppdatera den betydligt oftare än den förra. 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s