Okategoriserade

Lunchtur idag

Det verkar poppis i författarkretsar att springa. Och kanske inte konstigt med tanke på att man behöver en paus i skrivandet ibland. Själv har jag tränat mindre sedan jag började skriva. Det är ju det här med prioritering och att hinna med allt. 🙂 Men de senaste månaderna har jag tagit mig ut på en springtur i alla fall 2-3 gånger i veckan, och jag har märkt att löpning är ett av de främsta ”botemedlen” mot onda axlar. Något många som skriver eller sitter mycket framför datorn lider av. Hur gör ni? Springer ni eller tränar på annat sätt?bild

6 reaktioner till “Lunchtur idag”

  1. Tack!! 🙂 Ja, det var jag på Katarinas releasefest. Vi pratade om att gå till pendeln ihop, men sen stannade jag kvar ett tag …. 🙂

    Gilla

  2. Jag springer inte, för det är jag för lat. Däremot promenerar jag en del och cyklar på min motionscykel. Tror det är bra att röra på sig, både för att inte soffa till alldeles under långa dagar vid datorn, och för att liksom bearbeta saker i huvudet. Träffade förresten din förläggare på releasen igår! 🙂

    Gilla

  3. Brukar också cykla motionscykel ibland. Och du har rätt, tror man måste aktivera kroppen (och tankarna) regelbundet! 🙂 Vad kul att du träffade min förläggare! 🙂 Verkade vara en lyckad release!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s