Okategoriserade

Vad gör jag nu då?

Manus version 1.1 är skickat till förlaget och tomheten infinner sig nästan direkt. Vad gör jag nu då? När jag inte kan skriva? Jag sneglar på några böcker som väntar på att bli lästa, scannar av de senaste nyheterna på nätet. Men sen tar min rastlöshet vid. Jag vill ju skriva! Och vid närmare eftertanke kan jag det. För manus två (eller egentligen tre) har fått vila till sig när jag arbetat med Tills kärleken skiljer oss. Kanske dags att ta tag i det nu? Någon som har samma ”problem” som jag? Att det liksom kliar i händerna och kroppen när skrivarprojekt saknas?

4 reaktioner till “Vad gör jag nu då?”

  1. Konstigt det där. När jag är som mest uppe i skrivandet, kan jag tänka på ”allt” jag ska göra, utom att skriva, när jag är klar. Men det där ”allt” är inte så lockande sedan. 🙂 Blir inget NaNoWriMo för mig. Men det blir spännande att följa er andra som är med där!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s