Releasefest, Tills kärleken skiljer oss

Countdown

Det är nära nu och helgen har gått i förberedelsernas tecken. Om en och en halv vecka är det releasefest för Tills kärleken skiljer oss och däremellan kommer påska! Så det är bråda dagar nu. Mycket som ska fixas. Mycket som ska komma på plats. Och för varje dag som går stiger spänningen. Vad ska reaktionerna bli? Vad kommer ni som läser Tills kärleken skiljer oss att tycka? Jag är så spänd, förväntansfull och nervös att jag knappt kan stå still! Mer om det på debutantbloggen i morgon!
Namnlöst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s