Omdömen, Recension, Tills kärleken skiljer oss

En fantastisk första recension

”… en modern relationsroman om förbjuden kärlek, med ett driv i både berättelsen och dialogen, som gör den perfekt för sträckläsning. Samtidigt som den är spännande som en thriller, innehåller den mycket igenkänning för många kvinnor idag … den smygande attraktionen mellan Susanna och David får mig att tänka på Jane Austen. Det är sensuella pirrningar och elektricitet långt innan kärleksparet ens rör vid varandra. Tills kärleken skiljer oss förtjänar en plats bredvid andra omtyckta relationsromaner av författare som Katerina Janouch och Kajsa Ingemarsson. Jag får även associationer till romanerna om familjen La Stella av Eva Swedenmark och Annica Wennström. Jag hoppas verkligen att vi får läsa fler romaner med Anna Lönnqvists namn på i framtiden!”

Första recensionen av Tills kärleken skiljer oss har kommit och jag är alldeles rörd över Anette ”Feelgoodbibliotekarien” Helgessons fantastiska ord. Tack snälla! Läs hela recensionen här!

I morgon är det releasefest och på fredag går boken att köpa!

2 reaktioner till “En fantastisk första recension”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s