Omdömen, Recension, Tills kärleken skiljer oss

Fängslande & stark, betyg 4 av 5!

”Mycket bra, fängslande & stark!” skriver Jenniesboklista och ger Tills kärleken skiljer oss betyget 4 av 5. Tack fina Jennie! Jag blir alldeles rörd och blickar ut mot den här vackra kvällshimlen. Det är något med jag och himlar och hur de påverkar mig. Tidigare i dag var den grå och kall, och precis så kände jag mig inombords. Nu är den lysande och eldig och ger hopp om ljusare och bättre tider, och mitt humör har vänt.

Trevlig lördagskväll!
sky

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s