Enbokcirkelföralla, Tills kärleken skiljer oss

Mötet med läsarna och skrivmingel

Det var inte planerat att jag skulle vara med på nätbokcirkeln om Tills kärleken skiljer oss i går, men jag blev inbjuden under pågående cirkel när det visade sig att deltagarna hade mängder med frågor till mig om boken. Vilket fantastiskt möte! Fastän det skedde över nätet så var det live och jag interagerade direkt med läsarna! Jag fick berätta hur och varför det blev just den romanen som det blev, varför karaktärerna är och agerar som de gör, och känslan när läsarna nickade samstämmigt där ute på nätet, var ren och sann glädje! Mötet med er som läser är svaret på varför jag skriver och mer om bokcirkeln kan ni läsa längst ner i dagens debutantblogginlägg eller hos Erikas bokprat som var en av deltagarna.

I morgon är det dags för nästa möte med läsarna och då är det verkligen live som gäller. Jag kommer att prata om Tills kärleken skiljer oss på Ann Ljungbergs skrivmingel och möjlighet finns att köpa signerade exemplar av boken för de som vill.

Trevlig måndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s