Intervju, Media, Press, Tills kärleken skiljer oss

Radioprat och tidningsintervju

I går flög jag till Luleå, staden som jag föddes i och växte upp i, för att intervjuas för dagspress och radio. Först mötte jag upp Norrbottens-Kuriren i fina Kulturens hus. Sedan gick jag förbi Akademibokhandeln i varuhuset Shopping och pratade med butikschefen och ”tittade till” min bok. Därefter var det dags för radiointervju på P4 Radio Norrbotten, en intervju som jag blev mycket nöjd med. Rubriken på intervjun var kanske inte riktigt den som jag tänkt mig (tänk vad journalister gillar att vinkla), men Lena Callne guidade mig vant och tryggt genom samtalet. Om ni vill lyssna finns radiolänken tillgänglig nedan.

bild
Sveriges Radio P4 Norrbotten, en bit längre ner på gatan gick jag på bio när jag växte upp
Anna_radion
Jag i radiostudion

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s