Debutantbloggen, Roman 2, Tills kärleken skiljer oss, Uppföljare

Jag cirklade som en krokodil innan attack

lyder dagens inlägg på debutantbloggen – om när jag äntligen kom mig för att besöka ”mitt” bibliotek. Annars då? Hösten har rullat igång med besked och all ”fri tid” läggs på att skriva råmanus för roman nummer två. 90 000 ord skrivna, 7 kapitel kvar. Som det ser ut nu har jag ingen anledning att tro att jag inte når mitt eget uppsatta mål: att första utkastet ska vara klart innan bokmässan börjar. Hurra!

”Tills kärleken skiljer oss” som nyhet på bibblan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s