Ordberoende Förlag, Roman, Roman 2, Tjugo år till dig

Under tryckning

E-boken är klar och jag väntar otåligt på att jag ska få den inbundna boken i min hand. Så här kommer omslaget att se ut, inklusive baksida och flikar. Får man älska sitt eget omslag? Tycker nämligen att Jessica Eklund har lyckats fantastiskt bra. Och kvinnan på framsidan är förstås ”min” Linn – en av huvudpersonerna i romanen. Count down till release nu …
Omslag Tjugo år till dig

2 reaktioner till “Under tryckning”

  1. Klart man får tycka om sitt egna omslag! Det är ju jättefint. Jag längtar tills boken kommer. Har redan förbeställt den.
    Mvh din kusin i Asarum

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s