Omdömen, Recension, Roman, Roman 2, Tjugo år till dig, Uppföljare

Fler fina recensioner

… för ”Tjugo år till dig” och blir ju så hjärtans glad. Man sitter ensam på sin kammare och sliter timme efter timme. Det är kanske inte blod, svett och tårar, men svett och tårar är det minsann. Och huvudbry och dåligt humör när det inte går bra. Och tvivel på sig själv. Då betyder sådana här ord allt!

”Anna Lönnqvist skriver med oerhörd skärpa och inlevelse, det är feelgood på hög nivå! Kärlek, vänskap och vackra miljöer i Abisko för att nämna några av de läsupplevelser Anna Lönnqvist bjuder på. Suverän sommarläsning!” – Lindas bokhylla

”… en riktigt härlig kärleksroman.Anna Lönnqvist skriver kärleksromaner med stil. Det går inte att släppa ifrån sig boken frivilligt. Köp och läs boken i hängmattan och njut.” – Evas Bokblogg

”Gillar du feelgood tycker jag verkligen du ska plocka upp den här. Jag har fått för mig att många som läser den här sortens böcker håller sig till utländska författare, som Lucy Dillon till exempel, men här ni kärlek, problem, sorg och allt som en bra feelgood ska innehålla, plus vacker svensk natur. Svårslaget!” – Vargnatts Bokhylla

Anna
Tacksam och lycklig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s