Redigering, Tills kärleken skiljer oss

Inte mycket skrivet …

På bloggen alltså! I romanen desto mer. Har redigerat som besatt under all min vakna tid, en vecka i sträck. Nej, jag skojar inte. Ögonen går nästan i kors nu. Det var bara julafton som jag tog ledigt. Men så har jag också en knivskarp deadline den här gången. Dagen efter nyårsafton ska jag leverera och vi närmar oss slutversionen av Tills kärleken skiljer oss. Och jag börjar redan få separationsångest. Hur ska jag någonsin kunna lämna romanen ifrån mig? Finns ju liksom alltid kvar något att pilla med. Ändra, flytta eller ta bort. Ord och meningar.

Snart blir det i alla fall bättring på bloggandet och inom några dagar har jag även en bloggnyhet att berätta. Den är väldigt hemlig fram till dess …. God fortsättning förresten!

En reaktion till “Inte mycket skrivet …”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s