Okategoriserade

Har läst 90 minuter

av Katarina Persson90-minuter. I september förra året hade jag förmånen att delta på Katarinas releasefest och köpte ett signerat exemplar av 90 minuter. Nu har jag äntligen läst den (min ”att läsa-backlog” är rätt lång) och konstaterar att det är en underbar feelgood-roman i Los Angeles-miljö, som jag gillar skarpt. 90 minuter är lustfylld läsning från första till sista sidan och en imponerande debut. Boken är välskriven och språket är en etablerad författares. Jag ser fram emot att läsa mer av dig Katarina! 

En reaktion till “Har läst 90 minuter”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s