Livsbetraktelser

Förnuft eller känsla?

imagesJag har ett beslut att fatta. Egentligen icke skrivarrelaterat. Men det hänger ändå ihop med skrivandet eftersom det är en så stor del av mitt liv nu. Och som nästan alla beslut går det att välja med förnuft eller känsla. Ibland säger förnuftet och magkänslan samma sak, men inte i det här fallet. Jag vill så gärna förlita mig på det jag känner, men vet samtidigt att det inte är så enkelt. Som om det någonsin ska vara lätt? Det ska vara svårt att leva … Eller hur var det nu? Kanske gör vi det bara svårare än vad det är? Möjligen är det jättelätt det här. Och är inte livet för kort för att vara förnuftig? Åtminstone måste vi någon gång göra sådant som ruskar om oss lite. Ställer livet på ända. Ruggar det i kanterna. Tror jag i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s