Livsbetraktelser

Min jobbvy den här veckan

Jag som aldrig brukar var sjuk! Men nu plötsligt. Och egentligen kommer det inte helt oväntat. Månader med hårt jobb och lite sömn, har tagit ut sin rätt. Jag som inte har tid att vara sjuk (har man det någonsin?) Om 21 dagar ska Tills kärleken skiljer oss lanseras och ungefär samtidigt ska jag börja skriva på nästa roman. Därför jobbar jag på ändå. Fast jag har bytt skrivbordet mot sängen. Nu ska nästa Debutantblogginlägg författas!

vy

2 reaktioner till “Min jobbvy den här veckan”

  1. Riktigt trist att du blev sjuk men som du säger; till slut händer det och nej … man har aldrig ”tid” att vara sjuk. Dessutom kostar det en fruktansvärd massa pengar 😦
    Bara för dig att ta det lugnt nu helt enkelt och KRYA PÅ DIG! Tur i oturen ändå att det hände nu och inte om en sådär tre veckor, eller hur? 🙂

    Gilla

    1. Tack snälla Helena! Känner mig piggare idag och är uppe på benen. Kanske för att det är fredag och sol? Och som du säger, tur att det hände nu och inte sen. 🙂 Ha en fin dag!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s