Omdömen, Recension, Tills kärleken skiljer oss

Det var länge sedan jag reagerade så kraftigt på en bok

… skriver Erikas Bokprat.

”Det finns ett driv mellan raderna som gör att jag gärna vänder blad … Det var längesedan jag reagerade så kraftigt på en bok. Men det är inte bara karaktärernas beteenden som har fått mig att reagera. Anna Lönnqvist är en fena på att skriva om den passion som uppstår … De sexscener som utspelas är äkta, sensuella och vackert beskrivna. Det är en konst. 

Tack Anna Lönnqvist, du har lyckats fånga mitt intresse trots att jag har småbarnsåren långt bakom mig. Det är lätt att dras med i det relationsdrama som utspelas. Lätt att förstå Susannas frustration över att göra rätt.”

Tack Erika för din fina recension! Jag är förvånad, glad och tacksam att Tills kärleken skiljer oss väcker så många känslor. Som jag skrev på debutantbloggen häromdagen hade jag inte riktigt väntat mig det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s