Releasefest

Releasefest för Susanne och Varg

Jag var på fantastisk releasefest för Susanne Bolls och Varg Gyllanders nya böcker Hitta hem och Min är hämnden i går. På festen sjöng Susanne och bandet Keep it up låtar från soundtracket som skapats speciellt för ”Hitta hem”. Gå in här och lyssna. Så bra!

En av de roligaste sakerna med de här tillställningarna är alla skrivande människor och författare som man träffar. Jag hade verkligen en supertrevlig kväll. Tack Susanne, Varg och Massolit för den fina festen!

Bilderna nedan är lånade av andra, jag var tyvärr en usel fotograf under kvällen.

Susanne

Susanne och Keep it up

kort

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s