Livsbetraktelser

Bara regn hos mig

Ja, så har dagen sett ut. Grå himmel, kall blåst och regn som fullkomligen öst ner. Ändå började jag dagen med att trotsa regnet. Så här såg det ut innan jag gav mig ut på mitt löppass. När jag fortfarande satt i min varma bil och lyssnade på skvalande radiomusik på högsta volym, och undrade om jag var fullkomligen galen som skulle ge mig ut och springa.

rain

Efter löpningen storstädade vi huset. Perfekt att göra bort en sådan här vädertråkig dag. När lilla A sov middag skrev jag ett kapitel i nya romanen. Är verkligen ivrig att få den här historien på pränt. Det är alltid lika spännande i början av ett nytt bokprojekt. Var ska historien ta vägen någonstans? Det blir nämligen aldrig den berättelse man tänkt sig innan.

Avslutar dagen med en favoritfilm. Ni som läst min blogg förut vet att film är en stor källa till inspiration när jag skriver. Att skriva för mig är nämligen som att se en film. Jag ser min historia spelas upp framför mina ögon. Den engelska patienten har några år på nacken men är väl värd att se. Om och om igen!

313902

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s