Omdömen, Recension, Skrivreflektioner, Tills kärleken skiljer oss

Fin-fin recension och skrivarvardag

Pappersfågelns boktips har läst och tyckt till om Tills kärleken skiljer oss och säger bland annat så här:

”… Susanna lägger så mycket skuld på sig själv att det gör ont i mig som läsare. Jag vill bara berätta för henne att hon inte ska behöva förändras för sin mans skull! Romanen är välskriven och dialogerna intensiva och känslomässigt dras jag verkligen med i denna samtida relationsroman.”

Tacksamheten att få börja veckan så! Det är sådan här fin läsarfeedback som ger mig kraft att skriva roman nummer två. Att det finns människor som verkligen gillar det jag skriver. Som vill läsa mer och som ivrigt undrar: ”när kommer nästa bok?” Svaret är så snart som möjligt. I sommar skriver jag så det bara ryker och just nu är jag inne i nyförälskefasen – sådär att jag vill spendera så mycket tid med mitt manus som det bara går. Det gäller att ta vara på den tiden för förr eller senare kör jag fast och då är det tunga skrivardagar framför datorn. Sedan brukar det lätta igen och jag kan spurta i mål. Att skriva en bok är ungefär som att ha ett förhållande – det har sina ups and downs – men om det är rätt historia löser sig alltid eventuella problem längs vägen!

IMG_0924
Min skrivstuga i sommar

6 reaktioner till “Fin-fin recension och skrivarvardag”

  1. Du fixar det utan större problem:-):-) är det sommarstugan som jag minns så väl? Tycker det är väldigt likt!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s