Debutantbloggen, Livsbetraktelser, Roman 2

Om sågningar och veckan som kommer

Om vi får höra nittionio procent bra saker och en procent dåliga, är det oftast enprocenten som vi fastnar vid. Om det och den första sågningen av Tills kärleken skiljer oss, skriver jag på debutantbloggen i dag.

Det är en hektiskt vecka som tar vid. Det ska skrivas på nya romanen, planeras bokmässa med förlaget, och så är det skolavslutning för sonen på torsdag, vilket innebär inhandling av examenskläder och kakbak, eftersom jag är med i föräldrasommargruppen. Och så bröllop på lördag förstås. Och däremellan händer allt annat som tillhör jobbet som egenföretagare, vardagen och livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s