Livsbetraktelser, Omdömen, Recension, Tills kärleken skiljer oss

Den blomstertid nu kommer och en till fin recension

Åh, jag älskar verkligen sommar och värme. Jag måste ha bott på varmare breddgrader i ett tidigare liv för vinter och kyla är inget för mig. Hela jag njuter när det är varmt.

bukettI dag har jag varit på sonens skolavslutning och varje år blir jag lika tårögd när jag hör ”Den blomstertid nu kommer …” Och när en annan förälder påminde mig om att vi snart inte kommer att få vara med på skolavslutningarna längre, blev jag ännu mer känslosam. Min snart 11-åring håller på att bli stor och om drygt ett år är det nya tider med ny skola och ny klass som gäller. Tur att jag har en tvååring att börja om med sedan. 🙂

En till fin recension av Tills kärleken skiljer oss damp ner med betyget 4/5. Det är Pernilla som har läst och skriver att det bästa med boken är beskrivningarna av Susannas känsloliv, och att den får henne att tänka över maktstrukturer i samhället och hemmen. Det sämsta är slutet, eftersom ”det var lite för gulligt.” Lite för gulligt slut kan jag absolut leva med! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s