Livsbetraktelser, Roman 2, Tills kärleken skiljer oss, Uppföljare

The nut house

Var på världens mysigaste fik i dag. Underbar miljö, gott fika och bästa sällskapet. What is there not to like? Perfekt efter en tuff skrivvecka (har snart skrivit 2/3 av första utkastet på uppföljaren till Tills kärleken skiljer oss), och bra uppladdning inför Världens längsta bokbord i morgon. Ni kommer väl? Ordberoende Förlag kommer att stå nära varuhuset Pub på Drottninggatan och Tills kärleken skiljer oss säljs till specialpris.
nuthouse
fikkaka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s