Livsbetraktelser, Roman 2, Tills kärleken skiljer oss, Uppföljare

Jag är klar!

Med första utkastet alltså. Även om mycket återstår i form av redigering, finns över 100 000 ord av råmanus på den fristående uppföljaren till ”Tills kärleken skiljer oss” i laptopen. Så skönt! Sträcker ut mina ben och vilar en stund! När jag har vilat klart (i morgon) ska jag skriva ut hela manuset och läsa igenom det från början till slut. Maken ska göra detsamma. Ingen redigering påbörjas innan jag har fått hans ovärderliga input.

Ni går väl och röstar på söndag förresten? Jag röstade förra helgen eftersom jag inte är på plats på valdagen. Så viktigt att nyttja sin demokratiska rättighet! Tycker jag i varje fall.

Och nu det viktigaste: prata med 11-åringen om dagen som varit. Alltid nummer ett!

Trasiga – men förbaskat sköna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s