Bokmässa, Signering, Tills kärleken skiljer oss

Ses vi på bokmässan?

Syns vi på bokmässan i Göteborg 25-28 september? Jag kommer att signera ”Tills kärleken skiljer oss” i monter B00:08 fredag 26/9 17-18 och lördag 27/9 13-14, men även finnas där på andra tider. Jag vill så gärna träffa er! Hoppas att vi ses!

AnnasRelease_5

2 reaktioner till “Ses vi på bokmässan?”

  1. Ja! Så kul det ska bli att träffa alla! Jag bokpratar i Massolits monter lördag 17.10 (direkt efter Jennys release) – skulle vara fantastiskt kul om du vill komma! Jag dyker upp i din monter fredag el lördag! tänkte dra ihop ett gäng för lite fest på Park på lördagen – vill du med? Vi kan ju höras på FB! Kram på dig!

    Gilla

    1. Ja ser verkligen fram emot det här! Hade så gärna kommit på ditt bokprat, men då sitter jag på tåget på väg hem. Så missar även festen på Park på lördag tyvärr. Men torsdag – lördagseftermiddag finns jag där! Vi hörs på FB. Vore jättekul att ses!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s