Livsbetraktelser, Roman 2, Tills kärleken skiljer oss, Uppföljare

Bibblan och cliffhangers

I dag då? Sprungit, redigerat och varit på biblioteket för att låna böcker till 11-åringen och för att konstatera att min egen bok var utlånad. Känns bra! Och ynnesten att sonen vill läsa och inte bara spela dator. Värmer gott i författarhjärtat!

Annars pågår förberedelserna för bokmässan som bäst. Om en vecka är det dags. Can’t wait. Maken har läst igenom en stor del av råmanuset nu. ”Spännande och du är bra på cliffhangers”, lyder hans första utlåtande. Skönt! Då vet jag att storyn håller och att jag är på rätt väg. Tror det kan bli bra det här. Riktigt bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s