Debutantbloggen

Den romantiska författardrömmen

Svårt att hinna med allt just nu. Vill skrivare oftare här, vill så mycket … Här kommer i alla fall dagens debutantblogginlägg – om den romantiska författardrömmen. Det är sällan så romantiskt att sitta och skriva. Och ändå gör jag det. 🙂

Hur har ni det i novembermörkret? I dag har det varit soligt och varmt här, men det blir fort mörkt på kvällarna. Ser nästan fram emot snö som lyser upp och att få hänga upp adventsstjärnor m.m. i fönstren. Hoppas verkligen det blir ordentlig vinter i år. Nu när det ändå ska vara vinter menar jag … Ha en fin kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s