Debutantbloggen, Signering, Tills kärleken skiljer oss

Research och lite annat

Det är onsdag. Det är debutantbloggsdag, och jag har inte skrivit här på en vecka igen. Hjälp! Jag måste verkligen bättra mig. Men jag jobbar verkligen stenhårt på mitt nya manus nu. Så fort jag kommit över ytan lite blir det fler inlägg här.

Annars? En del signeringar på gång. Kommer bland annat att vara i Bysis bokhandel på söder på Lucia-eftermiddagen. Återkommer om det. Och det är specialpris på Tills kärleken skiljer oss november ut. Skynda, skynda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s