Manus, Roman 2

The sweetness

The sweetness efter att ha lämnat ifrån sig ett manus. Så tänker jag tillåta mig själv att känna innan jag blir toknervös för vad redaktören som ska läsa det tycker. Den kräsna redaktören, som har jobbat massor av år på det stora förlaget, och bara antar sig ett fåtal projekt per år som han verkligen känner för, och för författare som han tror på. Gulp. Ja, ja … Jag kollar på Girls, skriver morgondagens debutantblogginlägg och dricker lite glögg och låtsas att jag inte bryr mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s