Livsbetraktelser

Mössa på

Kallt ute i dag, men soligt. I morgon är det årets ”mörkaste dag”, vintersolståndet, vilket innebär att vi faktiskt går mot betydligt ljusare tider snart. Jippi! Längtar. Gillar snö och vinter (i begränsad mängd), men det här mörkret. Not a big fan!

I dag har jag: städat, slagit in julklappar och varit med lilla A som snart fyller tre. Alltså, att höra henne babbla på om världen ur sitt perspektiv gör hela hjärtat varmt. Hösten har varit lite si och så för min del. Då betyder familjen desto mer!

Snart jul. Jag ska ta det lugnt under ledigheten. Det har varit några hektiska månader. Behöver vila lite. Ett nytt manus håller på att etsa sig fast. Lite romance-/chick-lit-aktigt. Får se vad det blir av det. Tål att tänkas på. Nu ska jag sova. Väntar en lång dag i morgon.

anna_ute

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s