Pocket, Tills kärleken skiljer oss

Pocketsläpp för ”Tills kärleken skiljer oss”

… vårdagjämning, solförmörkelse, #rockasockor och exakt tre månader till midsommar(dagen). Det händer mycket i dag. Jag har både sett solförmörkelsen (till viss del, var ju rätt mulet) och rockat sockor. Och dag och natt är lika långa nu, känns bra att vi går mot ljusare tider. Me like!

I dag fick jag för första gången pocketboken för ”Tills kärleken skiljer oss” i min hand. Hurra! Nästa vecka släpps den till bokhandlarna! Den är så fin. Är nästan lite förälskad i omslaget. Jag har signerat och skickat ex av den till mina fina ”blurbare”. Är så tacksam för alla fina recensioner och omdömen boken fått. Hoppas den ska nå ut till ännu fler läsare nu när pocketen kommer. Trevlig helg!

TKSO-framsida TKSO_baksida

TKSO_anna_pocket

2 reaktioner till “Pocketsläpp för ”Tills kärleken skiljer oss””

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s