Livsbetraktelser, Omdömen, Roman 2, Tills kärleken skiljer oss, Tjugo år till dig

Gott slut!

Hoppas ni har haft sköna dagar över jul. Jag tycker jul och nyår är lite ”både och”, så mycket krav på vad man ska göra och inte ska göra, så mycket ”yttre” press. Hade jag fått välja hade jag nog firat alla jular utomlands …

Mitt 2015 har varit både upp och ner. Väldigt glad och tacksam över att det har gått så bra för min debutroman ”Tills kärleken skiljer oss” som kom ut som pocket och ljudbok. Men andra saker har inte varit lika lätt, har inte gått som jag har tänkt. Och runtomkring oss/i världen har det varit oroligt. Hoppas på ett lugnare 2016 och har satt upp egna mål som jag kommer att jobba för att uppfylla. Jag tror egentligen inte på nyårslöften, vill jag något börjar jag jobba direkt för att nå dit. Men å andra sidan tycker jag om att sammanfatta året som varit inför mig själv och fundera på hur och vad jag vill förändra inför nästa år. Min nästa roman, ”Tjugo år till dig”, handlar en hel del om inre utveckling.

I går fick jag förresten ett fantastiskt mejl från en som läst ”Tills kärleken skiljer oss”. Fick höra ord som ”underbar bok”, ”gillargillargillar det du skrivit” och ”blir så glad när jag hittar en ny favoritförfattare”. Blev så glad och rörd, och ett väldigt bra sätt att sluta året på, för det är ju så att som författare betyder läsarna allt, utan dem är vi inget. Och att nå fram med det jag skriver, är total lycka för mig. Det enda som egentligen får mig att orka kämpa vidare alla de där gångerna jag fastnar och det är motigt att skriva.

Önskar er en fortsatt trevlig nyårsafton och ett gott slut. Vi hörs nästa år!

road

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s