Okategoriserade

Hösten är här

Och jag älskar det! Hösten är en av mina favoritårstider. Tända ljus, krispig luft, naturen i mängder av olika härliga färger … För en dryg vecka sedan lämnade jag in mitt råmanus till min (nya) förläggare. Mer om det längre fram. Och nu väntar jag spänt på att få tillbaka manuset. Det är speciellt med deadlines. Först jobbar man dag och natt för att bli klar och när man sedan skickat in manuset blir man alldeles tom inombords (i alla fall jag) och vet liksom inte vad man ska ta sig för, fastän massor av annat fått stå åt sidan när man jobbat så hårt. Men det var för en vecka sedan. Nu gör jag research, planerar för del två i min nya bokserie och har fått tillbaka energin igen. Och i oktober kommer ”Minns oss som nu” ut i pocket. Som jag längtar! Den utspelar sig under jul och nyår, så det är verkligen en perfekt senhöst- och vinterbok.

Nu ska jag hämta dottern på fritids och sen är det körning till olika aktiviteter som väntar. Hoppas ni har det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s