Uncategorized

Nytt år, ny bok och nytt förlag!

Äntligen ett nytt år! Jag tror att vi är många som ser fram emot ljusare tider i dubbel bemärkelse. Förra året var ju minst sagt annorlunda och har påverkat allas vår tillvaro och gör det fortfarande. Själv har jag just nu fullt upp med att skriva min nya bok – min sjätte feelgood-roman som kommer ut till sommaren (i juni 2021) på mitt nya förlag Norstedts. Känns så peppande och roligt! Och just nu går jag i väntans tider. Min redaktör ska snart återkomma med sin första feedback på mitt manus. Hittills är det min förläggare som har kommit med feedback, och jag har jobbat hårt med manuset under hösten. Och jag förväntar mig att jobba minst lika hårt nu under våren. Anar att schemat kommer att bli rätt tidspressat. Det brukar det bli.

I tisdags hade jag författarfotografering för nya boken. Så jag sladdade in till Söder i det vintriga och halkiga vädret. Men det gick bra och jag har redan fått se några av bilderna som den superproffsiga Hugo Thambert tog och känner mig väldigt nöjd. Hade förmånen att få sminkas och fixas av Galina Nurmi innan fotograferingen.

Julen och nyåret tillbringades som vanligt i stugan i Västerbotten. Var ju bara vår lilla familj så kändes okej. Jag älskar verkligen att vara där på vintern. Nästan bättre än på sommaren faktiskt trots ljuset då. Efter varje jul när vi åker hem igen, tänker jag att jag skulle vilja flytta upp dit. Livet är enklare och mår verkligen bra i själen när jag är där. Samtidigt tror jag inte att jag skulle klara av de långa vintrarna (som jag växte upp med i Luleå). Älskar snö och vintern, men under en begränsad tid. Men hjärtat finns i norr.

Hoppas ni får en fin helg. Här ska det tydligen kollas Talang, har dottern bestämt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s