Innan morgonen gryr, Storytel, Storytel Awards

Storytel Awards 2023

För snart en vecka sedan gick Storytel Awards av stapeln på Nalen i Stockholm. ”Innan morgonen gryr” lyckades ta sig till final i kategorin feelgood tillsammans med två andra böcker och det var dags för en jury att utse vinnaren … Min bok vann inte men jag är ändå otroligt tacksam och glad för att ha kommit ända till final i oerhört hård konkurrens och att så många röstade på min bok! Här nedan hittar ni några officiella bilder från kvällen (fotograf Kajsa Göransson). Jag var faktiskt så nervös för hur det skulle gå att jag inte tog några egna foton under hela kvällen … Haha. Ändå var jag rätt säker på utfallet, eftersom det kändes som en av medlemmarna i juryn hade visat var hen stod några dagar innan prisutdelningen genom ett inlägg på Instagram, vilket i och för sig kändes rätt underligt (och oproffsigt). Nåväl, det var en trevlig och proffsigt ordnad kväll som kändes väldigt kul att få närvara vid. Rickard Söderberg var fenomenal som konferencier (och vilket röst han har – makalös!). Jag hade dessutom förmånen att kunna ta med mig min man för en gångs skull, eftersom snart tjugoåriga sonen tog sig från Uppsala där han pluggar för att rycka in som barnvakt för elvaåringen. Stora barn, bra grej! Dessutom fick jag äntligen träffa min inläsare Sofia Berntson som läst in nästan alla mina ljudböcker vid det här laget och är en stor del av framgången att ”Innan morgonen gryr” kom till final. Så sammanfattningsvis, en väldigt lyckad kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s