Annas&Jennysförfattarliv, Författarliv, Podd

Vi har startat en podd!

Jag och min författarkollega Jenny Fagerlund har släppt en podd – Annas & Jennys författarliv. Under fem avsnitt pratar vi om författarliv, böcker, skrivande och allt som hör livet till. Detta känns verkligen så kul och idén till att göra en podd kom när vi pratade om våra boksläpp (Jenny släppte sin nya bok alldeles nyligen och min nya bok ”Världen från ovan” kommer ju den 15 juni) och hur roligt det vore att göra något tillsammans. Just nu har vi pratat om att det ska vara en sommarpodd och sen får vi se …

Podden Annas & Jennys författarliv hittar du här eller där poddar finns och i premiäravsnittet pratar vi om boksläpp, releasefester och att våga leva i nuet – som jag förresten fullkomligen skriker ut, missa inte! 😉 Vi bjuder på veckans pepp och funderar över att vi plötsligt blivit pinsamma …

På måndag kommer vi att spela in ett nytt avsnitt som släpps redan på fredag den 26 maj, så snart kommer det att finnas mer att lyssna på. Och jag hoppas verkligen att ni vill just det – lyssna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s