Livsbetraktelser, Ordberoende Förlag, Roman 2

Nu längtar jag hit …

till Västerbotten. Västerbotten Fotot är taget på julafton, för två år sedan. Det var ca -35 grader ute. Isande kallt, men ack så vackert. Okej, jag medger, det var för kallt. Ändå längtar jag till vårt ställe. Där jag kan sitta inne och blicka ut på vinterlandskapet genom de stora fönstren. Beskåda Umeälven som är så ström, att hur kallt det än är, aldrig fryser mitt på. Där jag kan tända en brasa. Levande ljus. Skriva. Slappna av. Jag är aldrig så avstressad och lugn som när jag är där. Det är liksom ingen idé. Att bekymra sig. Gå igång på saker. När man är långt ifrån där det händer.

Igår var jag på mingel som min förläggare, Ewa Åkerlind, på Ordberoende Förlag, ordnat. Härliga möten med författare , andra som skriver eller jobbar inom branschen, och Ewas vänner. Opretentiöst! Sådant gillar verkligen jag! Idag har varit ”catch up day”. Städning, tvätt och annat roligt. 🙂 Sedan har jag ”tjuvat” med nya romanen. Bestämde mig för att skrivuppehållet hade varit länge nog nu! Hoppas ni haft en fin helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s