Livsbetraktelser, Tills kärleken skiljer oss

Att gå nya vägar

Ni kanske har sett det här ordspråket förut. Jag tycker att det är så bra och så rätt. ordspråk Det behöver inte alltid vara av ondo att förvilla sig lite. Snarare tvärtom … Kan vara bra att tänka på ibland. För det är lätt att bli rädd när livet skenar iväg i okänd och obanad terräng. Att rygga tillbaka i stället för att kasta sig ut. Ibland måste man våga. Jag har skrivit om det här förut. Men ämnet tycks alltid vara lika aktuellt. Och viktigt!

Susanna i Tills kärleken skiljer oss tampas med det här och jag sitter nu och skriver om hennes våndor. För det kan göra ont och vara jobbigt att gå vilse. Och de nya stigarna behöver inte nödvändigtvis te sig särskilt bra till att börja med. De kan vara otrampade, snåriga och fulla med faror … Frågan är bara vad som finns kvar om du vänder och försöker hitta tillbaka … Och hur länge den nya vägen hålls öppen innan den stängs igen för alltid … Hon har det inte lätt ”min” Susanna just nu. På sidan 250 ser det synnerligen mörkt ut kan jag meddela.

4 reaktioner till “Att gå nya vägar”

  1. Det är rätt mörkt för henne. Lider faktiskt med henne. Och tänk att hennes öde ligger i ”mina händer” … 🙂 Det fina med att skriva bok. Kul att du blev nyfiken. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s