6 reaktioner till “Om ni tycker att blogginläggen är glesa”

 1. Mina blogginlägg är också glesa just nu. Skönt att vara i gott sällskap 🙂 Lycka till med redigeringen! För egen del är det studier parallellt med heltidsjobb som nu kräver min tid. Hoppas dock på snar återkomst!

  Gilla

  1. Tack! Låter som du också har det minst sagt hektiskt just nu. Men det är så i livet, ibland hopar sig uppgifterna man ska ta sig an, och det går inte att hinna med allt. Ser dock fram emot din återkomst på bloggen!

   Gilla

 2. Vill så gärna vara i den hålan jag också. Jag har kommit så långt att jag öppnat dokumentet men ska jag verkligen ändra POV till allvetande? Snart får jag bestämma mig för jag vill REDIGERA!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s