Omdömen, Recension, Tills kärleken skiljer oss

Sjukt bra bok – läs den!

skriver Ylva Lee Lindell – Bokstäver och Skriverier om Tills kärleken skiljer oss.

Det finns inget som ger mig sådan styrka att skriva nästa roman som att få fina läsarreaktioner på min första. Vidare säger Ylva så här:

”Den här boken är fenomenalt bra och Susannas irriterande vana att skuldbelägga sig själv gör mig vansinnig samtidigt som jag så många gånger känner igen mig i henne och hennes beteende. Den lyckas med något så ovanligt som att vara spännande, välskriven och ha förbannat irriterande karaktärer (inte att de inte är välskrivna och trovärdiga men de irriterar mig till vansinne) – på en och samma gång.”

Tackar ödmjukast! Blir så glad av en sådan här fantastisk recension!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s