Roman 2, Skrivreflektioner, Uppföljare

#skrivjuli

I dag och fram till och med torsdag nästa vecka lever och andas jag #skrivjuli till hundra procent. Familjen är utflugen och jag ägnar mig helt och hållet åt nästa roman, den fristående uppföljaren på ”Tills kärleken skiljer oss” (mer om det på bloggen i morgon). Hittills drygt 3000 ord skrivna i dag och nu blir det ytterligare ett skrivpass innan jag går och sover. I morgon blir det skriva, skriva och skriva med avbrott för endast ett löppass. Det gäller att ta vara på tiden.
skriv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s