Debutantbloggen, Livsbetraktelser, Roman 2, Skrivreflektioner

Jag tänker stort och skimrande

Sommardagarna flyter in i varandra och när jag inte är med familjen skriver jag på min nya roman. Sent omsider kommer dagens debutantblogginlägg, som handlar en hel del om processen att skriva nästa bok. Och om den ljuvliga sommaren förstås. I morgon ska det visst bli värmerekord. För att fira det kommer jag att ta ännu ett morgondopp i den här älven. Jag har väl sagt att jag älskar värme?
sommar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s