Roman 2, Skrivreflektioner, Uppföljare

Jag gillar vardag

Den första riktiga arbetsdagen ägnade jag helt och hållet åt att skriva på uppföljaren till ”Tills kärleken skiljer oss”. Det gick segt att komma igång. Värmen lade som sig som en varm filt runt huvudet och gjorde det svårt att tänka. Men till slut, efter både vatten- och kaffeintag, infann sig orden där. Jag måste erkänna att jag gillar vardag, inrutade rutiner åtta till fem.

Jag har räknat ut att jag borde ha råmanus klart när bokmässan börjar i slutet av september. Det är min egen deadline och den ska hållas om inte något alldeles oväntat sker.

Hoppas ni har det bra i värmen! Många verkar ha semester fortfarande, kanske är det så även för er?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s