Livsbetraktelser, Roman 2, Tills kärleken skiljer oss, Uppföljare

Efter hårt arbete kommer …

Jag gillar att jobba stenhårt och fokuserat som när jag skrev nästan dygnet runt söndag-torsdag, och att sedan släppa allt och slappna av. I dag har vi semestrat i vår egen stad, tagit en tur till slottsparken i Ulriksdal. Det är någonting med slott som fascinerar mig. Kanske var jag slottsdam i ett tidigare liv. 😉

På måndag börjar allvaret igen, för min del några veckors heltid för att skriva på uppföljaren till Tills kärleken skiljer oss. Det blir en spännande bokhöst; jag rivstartar söndagen den 17:e augusti med att närvara vid ”Världens längsta bokbord” på Drottninggatan i Stockholm. Dock, det är inte höst än, utan sommar, och som jag älskar det!

ulriksdal
paviljongcafe
hugo_alice
vatten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s